Льова Парнас, Костя Кулик і шоста річниця Євромайдану – або, повна срака в країні

1271

Вибачте за лонгрід, друзі. В цій темі важко коротко написати.

Знаєте, я вже давно намагаюся якось донести свою думку про те, що влада нас їбе тотальним наїбаловом і і відвертим знущанням над здоровим глуздом, створюючи паралельні реальності: для себе, і для народу. Я маю на увазі будь-яку останню владу. Бо саме в них оце все вкраїнське державне, дволике блядство досягло апогею. Хоча, можливо, до апогею, в цьому сенсі, ще далеко і в нас все попереду.

Скажу одну крамольну річ, яку, правда, вже казав неодноразово.- Немає у нас ніякої війни з Росією. Як немає і ніякого громадянського протистояння в Україні.

А що є? Є якесь прикре непорозуміння всередині московсько-малоросійського олігархату, яке було викликано бунтом вільних українців проти кремлівського намісника у Києві взимку 2013 – 2014 рр. Прикре, звісно ж, для цього олігархату.

Все що було після початку цього бунту – це олігархічне придушення у різні способи його можливих негативних для себе наслідків. В тому числі, шляхом очолення цього бунту ставлениками олігархів, а також за військовою допомогою Московії своїм українським васалам, які тут самі впоратися не могли.

Тому, те, що відбувається на сході України – це війна з московитами лише для народу України. Точніше, для невеликої її частини. Для олігархату, який і керує країною, це спосіб вирішення проблеми. І не інакше. Бо так з ворогом не воюють.

Для цього висновку є багато фактів і аргументів. Натомість, я наведу один дуже близький для мене і дуже показовий приклад. І зветься він Костя Кулик.

Коли, у квітні 2016 року я зробив другу частину свого розслідування відносно нього, я вже не мав жодного сумніву, що Костя відверто працює на Росію

Зокрема, у цьому розслідуванні, опублікованому на сайті ОРД 18.04.16., я написав наступне:

“…хочется задать пару вопросов некоторым нашим руководителям правоохранительных органов.
Уважаемые Артем Сытник и Назар Холодницкий! Может хватит включать дурака по делу коррупционера Кулика? Какие вам нужны еще факты и сколько времени вам надо чтобы привлечь его к уголовной ответственности? Господин Грицак! Может займетесь, все-таки, Константином Куликом, который по уши в антигосударственной, антиукраинской деятельности, от которой за километр разит изменой Родине?”.

З чого я зробив такі висновки?
З того, що Кулик, очолюючи військову прокуратуру сил АТО, був головним виконавцем розгорнутої тоді компанії з переслідування добровольців і військовослужбовців – патріотів. Причому, компанії, яка втілювалася у життя і робилася прямо на фронті.

З того, що Кулик, будучи головним військовим прокурором на війні, домовлявся з ворогом про поставки на Укрзалізницю вугілля антрацитових марок, яке можно взяти виключно на окупованій території України, через фірму свої матері, а фактично, через свою фірму. Всі підтверджуючі документи в наявності

З того, що Кулик особисто кришував контрабанду і торгівлю на крові з російськими найманцями ДНР – ЛНР, заробляючи не малих грошенят собі, своєму, не менш паскудному, шефу, Матіосу та іншим владним покидькам.

Але є ще один дуже показовий момент. Це участь Кулика, взимку 2014 року, у фінансуванні тітушек свого, вже мертвого, дружка Євгена Жиліна.

Сьогодні це згадати особливо важливо. Бо вчора, 24 січня, було 6 років, як Кулик і Жилін, через підставні фірми останнього, вкрали кредит одеського “Фінбанкку” у розмірі 15 мільйонів гривень, або біля 2 мільйонів доларів.
Хоча, сказати “вкрали”, буде не зовсім вірно. Бо ці гроші з самого початку були заплановані, як розрахунок з тітушнею. Просто, самим тітушкам, з цього красивого бутерброду, дістався тільки хліб. Ікра з маслом пішла Женє і Костє.

Дивіться самі на хронологію подій.
17 січня 2014 р. Жилін з’являється у Києві і біля Майдану обіцяє повернутися у столицю через два тижні і розібратися з майданівцями.
24 січня Жилін і Кулик, який надав свою коштовну квартиру у Києві в якості застави під ці грошики, отримують 15 мільйонів гривень.
Після 24 січня у Київ починають масово наїжджати харківські члени жилінського “Оплоту” і за їхньою допомогою в ‘місті починаються репресії іі вбивства активістів Майдану. Ось так.

А знаєте, що сталося в цій історії після того, як Майдан переміг? А сталося прекрасне. Кулик і Жилін, за підробленими документами “Фінбанку” про погашення кредиту, виводять свою нерухомість з-під застави. І Кулик, майже одразу після злочинної махінації переоформлює цю заставну квартиру матері прямо на себе. І ні разу не палиться.

Це не жарт. Бо цей злочин був настільки явним, що харківські мусора змушені були відкрити кримінальну справу по цьому факту. Проте, до тюрми пішов не прямий і очевидний вигодонабувач злочину, тобто, Костік Кулик, а шнурок, який приніс у відділ реєстрації підроблені банківські документи про погашення кредиту!

На факт розкрадання кредиту “Фінбанку” Куликом і Жиліним, який я витягнув на світ своїм розслідуванням корупції Кулика, звернули увагу детективи НАБУ. Але, тільки звернули. Бо ніякої юридичної кваліфікації цей злочин від них не отримав. Костік просто сказав, що квартиру, в якій він жив зі своїми дітьми і їх матір’ю, Жиліну для отримання кредиту надала його мамка, а він ні слухом, ні духом.

Чудова матуся у Кості! Сидить у себе в Залупівці під Харковом пенсіонерка Світлана Кулик, застави надає коштовною київською нерухомістю для розкрадання кредитів на мільйони доларів, з окупантами торгує на сотні мільйонів гривень, а її синуля, військовий прокурор АТО, про це нічого не знає!

Вобчем, сказав Костя нєт, значить і суда нєт, – вирішили набуїни по цьому вкраденому ним кредиту і нічого йому не пред’явили.
Розумієте, да? Кулик свідомо вчинив дії по фінансуванню злочинів проти майданівців, по ходу, вкрав купу грошей, підробив документи аби повернути собі нерухомість, і йому нічого не було. От, взагалі нічого! Навіть квартира ця, фактично вкрадена ним у банка, так йому і залишилася. Може, нові слідчі ДБР, які будуть розслідувати злочини скоєні під час Майдану, звернуть на це все увагу?

Ха-ха. Це такий поганий жарт у мене. Бо справи.Майдану будуть розслідувати у 3-му управлінні ДБР, яким керує…. Ага, ліпший друг і двічі підлеглий Кулика, Артем Бугаєць, проти якого у НАБУ зараз порушена справа за моїм розслідуванням його квартирної афери.

А тепер, власне, до чого тут американський товариш Трампа, Льова Парнас. А до того, що Льова, обісрамши;сь з мутками на допомогу Дональду, віддав американським прокурорам свою переписку у ватсапі з нашими державними діячами, в першу чергу, Юрінком Луценком.

І в цій переписці є чудовий момент, коли Луценко, довірливо попереджає Льову, аби той був обережний з Куликом (саме Кулик підготував відомий документ по кримінальній справі, яку він розслідував, в якому стверджується, що Джо Байден і його син вчиняли корупційні дії в Україні), бо той “очень токсичный и за ним серьёзные хвосты в РФ”.

А тепер вдумайтеся в ці слова Луценка! Окрім того, що я саме про це писав ще навесні 2016 року.
Розумієте, да? Генеральний прокурор (нехай колишній) знає, що Військовий прокурор АТО (нехай колишній) працює на нашого ворога. На Росію! І хтось думає, що про це відомо тільки Луценку? Що про це не знав Вася Грицак? Не знала його військова контррозвідка? Про це не знали Стьопа Полторак і Вітя Муженко зі своїм ГРУ Генерального штабу? Вони всі не повідомили про це Порошенка, який нагородив Кулика орденом? Та про це все навіть я, Олександр Ружанський, знав – лише колишній сержант військової служби правопорядку!

До речі. А ви думаєте, просто так Луценко наблизив до себе Кулика? Саме за допомогою своїх російських кураторів Костік фальсифікував справу проти Саакашвілі.

Розумієте, ці всі бляді пов’язані між собою олігархічною системою, яка тільки отримала своєрідний ребрендинг з обранням Зеленського президентом. У олігархів ніякої війни немає. Тому за законом на війні міг наглядати агент нашого ворога. Бо, насправді, як я вже написав, це не війна.

Да. І нічого Кулику за його злочини не буде. Бо вже нова,типу, влада навіть прибрати його незаконну надбудову у цілий поверх на сотні метрів не збирається.

Oleksandr Ruzhanskyi